ápr
19

Újra újra

| Szerző: hencegno | 3:08 pm

ELÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!

Itt a vége... Ismeri valaki ezt az érzést?:  Már megint érzem, hogy reng a fenekem mikor megyek...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Akik nem ilyen drasztikusan élik meg, azokat irígyelem... azért kiváncsi lennék hány sorstársam található meg itt a blogolók között.

Újra újrakezdem a szokásos nyüglődést... 5-10 kiló le, aztán kicsivel több fel. Nagyon unom. Le akarok fogyni!!!!! Végleg!!! És edzeni szeretnék!!! Jól akarok kinézni!!! Szeretnék laposabb hasat, kisebb feneket, izmosabb karokat, szebb vádlikat, erősebb belső combot és szép derekat!!!! Szeretnék úgy felöltözni, hogy bármely testrészem ha kilátszik, az nem amiatt van, mert kibuggyan, hanem mert én megmutatom. És nem akarok puffancs fejet.

Eldöntöttem, itt és most életmódot váltok. Teszem hozzá vagy 20-adszorra... Próbáltam Norbit, Béres Alexandrát, gyümölcskúrát, a nemevést, stb... Mindig sikertelenül hosszú távon. Ez persze nem a módszerek hibája... Kénytelen vagyok beismerni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akkorislefogyokmarmegint.blog.hu/api/trackback/id/tr691074330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása